Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ήταν μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για τον τόπο μας...

Παρουσια του Υπουργού Ναυτιλίας και του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος έγινε η τελετή ορκωμοσίας 291 Υπαξιωματικών ΛΣ και 174 Λιμενοφυλάκων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος  - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Δημήτριου Μπαντιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Επιμόρφωσης Πόρου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδας και Τροιζηνίας Εφραίμ, η τελετή ορκωμοσίας διακοσίων ενενήντα ενός (291) Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και εκατόν εβδομήντα τεσσάρων (174) Λιμενοφυλάκων, της εκπαιδευτικής σειράς 2011 – 2012.


Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας – Ναυσιπλοΐας Αθανάσιος Χριστόπουλος και ο Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής  Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Κουνουγέρης.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου και ο Αρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Πόρου διάβασε την Ημερήσια Διαταγή.

Όπως σημειώνει ο faros24, Μιλάμε για την σχολή Λιμενοφυλάκων που δεν έγινε ποτέ στον τόπο μας. Ήταν μία από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες αυτού του τόπου που βλέπει καθημερινά, ανθρώπους εξαθλιωμένους, οικογένειες στη δυστυχία, νέους να φεύγουν μετανάστες και κάποιους ολίγους να απολαμβάνουν "άρτους και θεάματα".