Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και αύριο στην Κομοτηνή

Θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο της Περιφέρειας με συναυλίες, εκθέσεις φωτογραφίας και βιβλίων, ομιλίες, εκδηλώσεις ανταλλαγής απόψεων και γενικά πολλά που μας θυμίζουν τα αντίστοιχα της ΚΝΕ

       ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ




Συνάντηση ανταλλαγής ιδεών, προτάσεων και σχεδιασμού για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ των νέων ΣΥΡΙΖΑ της Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο της Περιφέρειας.



Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου
19:30 – Workshop: «Ο φόβος για το διαφορετικό και ο εκφασισμός της κοινωνίας». Ομιλητές: Αλίκη Κοσυφολόγου, μέλος ΚΣ της νεολαίας ΣΥΝ και η Βασιλική Κατριβάνου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β' Αθηνών.
21:30 – Συναυλίες RIVO (έντεχνο – ροκ μαθητικό συγκρότημα) και Dies (έντεχνο – ροκ μαθητικό συγκρότημα)

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
19:30 – Εκδήλωση: «Οικοδομώντας το σοσιαλισμό στον 21ο αιώνα, με παραδείγματα δομών συνεργατικής και αλληλέγγυας οικονομίας». Ομιλητές: Δημήτρης Τζανακόπουλος, ομάδα νομικής τεκμηρίωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γεώργιος Σταμπούλης, λέκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Μπάμπης Αγρολάμπος, μέλος συνεταιρισμού εφημερίδας των συντακτών και δημοσιογράφος στην «Ελευθεροτυπία» και «στο Κόκκινο».
21:30 – Συναυλία με τους Baildsa

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν εκθέσεις φωτογραφίας, βιβλίου, κοσμημάτων, συλλογική κουζίνα, καθώς και χαριστικό παζάρι.

.