Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοσθένη, είναι δυνατόν να ψάχνεις τρόπο να στείλεις στα δικαστήρια τα blogs;

Μην ψεύδεσαι από τηλεοράσεως ότι δεν έχεις τρόπο να απαντήσεις στις "συκοφαντίες" και τις "σπιλώσεις" που λες ότι δέχτηκες, επειδή πριν μια εβδομάδα αποκαλύψαμε την ανάληψη του Γραφείου Τύπου του Ουζουνίδη. Πότε μας έστειλες απάντηση και δεν την βάλαμε;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ



Είναι τουλάχιστον αήθης η επίθεση που εξαπέλυσε ο Σταύρος Αποστολίδης με τον Δημοσθένη Δούκα μέσω της Δέλτα Τηλεόρασης Θράκης στα blogs λόγω της ανωνυμίας τους.

Τους πειράζει όμως, γιατί τελικά εμείς αποδεικνύεται ότι αν και "ερασιτέχνες", είμαστε πιο αποκαλυπτικοί στην δημοσιογραφία μας από εσάς τους "επαγγελματίες". Και προφανώς με αυτές τις αποκαλύψεις σας χαλάμε την μαγιά, αλλά δεν πειράζει: αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί τουλάχιστον εμείς είμαστε ανεξάρτητοι. Και δεν τα παίρνουμε ούτε από Ουζουνίδηδες ούτε από Δημοτικές Επιχειρήσεις ούτε από Χρυσωρύχους, όπως συμβαίνει με μερικούς άλλους.

Στο θέμα μας: ο Δημοσθένης Δούκας για να υπερθεματίσει στην επίθεση Αποστολίδη στα blogs, είπε ότι την περασμένη Παρασκευή δέχτηκε τόνους λάσπης, πήγε σε δικηγόρο αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Και κατήγγειλε ότι δεν έχει τρόπο να προστατευθεί.

Το ρωτάμε: τα δικαστήρια ήταν η λύση; Ενα e-mail δεν μπορούσε να μας στείλει, σαν και εκείνο που πέρασε στο Γραφείο του Ουζουνίδη, το οποίο οι φωστήρες του τελευταίου φρόντισαν να προωθήσουν στους δημοσιογράφους χωρίς να σκεφτούν να αφαιρέσουν το όνομα του πραγματικού συντάκτη;

Θυμίζουμε ότι το θέμα το έβγαλε η Piazza, αναδημοσιεύθηκε σε πολλά blogs μεταξύ των οποίων και το δικό μας. Αλλά επειδή η επίθεση Δούκα, έπιασε όλα τα blogs, οφείλαμε να απαντήσουμε.

Εμείς περιμένουμε μετά χαράς να δημοσιεύσουμε την απάντησή του. Αν την έστειλε στην Piaza ή σε άλλα blogs και δεν την έβαλαν, τότε αυτό είναι κατακριτέο. Αλλά πιστεύουμε ότι η πρώτη του σκέψη δεν ήταν να απαντήσει, αλλά να πάει στα δικαστήρια. Και ότι δεν έστειλε τελικά καμία απάντηση και πουθενά.

Αν υπάρχει πάντως, εμείς θα την περιμένουμε στο thrakilive@live.com. Και με χαρά θα την δημοσιεύσουμε. Γιατί εμείς, όπως και η πλειοψηφία των blogs, έχουμε αρχές και τηρούμε τις δεοντολογίες. Άλλοι δεν της τηρούν. Για παράδειγμα, όσοι λαμβάνουν κρυφά χρήματα για να προωθούν τα συμφέροντα συγκεκριμένων ανθρώπων και εταιρειών.

THRAKILIVE


ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΕΔΩ