Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Έκτακτο: τραγικό δυστύχημα στον Κάθετο Άξονα Κομοτηνής με δύο νεκρούς

Οι δυο άνδρες, ηλικίας 30 ετών περίπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαιναν σε φορτηγό αυτοκίνητο που εκτελούσε εργασίες κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου και φέρονται να είναι συγγενείς, ο ένας μάλιστα πατέρας δύο ανήλικων παιδιών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Το τελευταίο τους μεροκάματο έμελλε να κάνουν σήμερα το μεσημέρι δυο εργαζόμενοι στον Κάθετο Άξονα Κομοτηνή-ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Οι δυο άνδρες, ηλικίας 30 ετών περίπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαιναν σε φορτηγό αυτοκίνητο που εκτελούσε εργασίες κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το φορτηγό εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και ντεραπάρισε αρκετές δεκάδες μέτρα παρακάτω.

Σημειώνεται πως το σημείο, όπου έγινε το δυστύχημα, παρουσιάζει έντονα κατηφορική κλίση και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για προβλήματα στα φρένα του αυτοκινήτου.

Επίσης, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες που μεταφέρει ο http://paratiritis-news.gr/, τα δυο θύματα ήταν συγγενείς και ο ένας εξ αυτών ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι άτυχοι εργαζόμενοι της "Ιόνιος Κατασκευαστική" και του έργου που τόσα προβλήματα αντιμετωπίζει, ήταν ημεδαποί ηλικίας 32 και 33 ετών. Για τα αίτια του δυστυχήματος ενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.