Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τα τελευταία νέα για τη δολοφονία του 40χρονου

Κουρδικής καταγωγής το θύμα

Τι αναφέρει (και ανατρέπει τα δεδομένα) ο διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως;






Οι ...μεταφορείς αποδείχτηκαν τελικά και οι δράστες του φονικού ξυλοδαρμού, 40χρονου κουρδικής καταγωγής, στην Αλεξανδρούπολη χθες τα ξημερώματα. Οι δύο άνδρες, Ελληνας και αλλοδαπός ομολόγησαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση χωρίς όμως να εξηγήσουν την αιτία του αιματηρού επεισοδίου.


Αρχικά ισχυρίστηκαν ότι τον βρήκαν νεκρό σε ερημική παραλία. Στη συνέχεια ο αλλοδαπός ομολόγησε ότι καβγάδισαν στο σπίτι του με το θύμα και στη συνέχεια τον χτύπησε πολλές φορές στη κεφάλι. Μόλις τον είδε αιμόφυρτο, κάλεσε τον Έλληνα φίλο του για βοήθεια, εξαφάνισαν τα ίχνη της συμπλοκής και του ζήτησε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το θύμα εξέπνευσε από εγκεφαλική αιμορραγία εξαιτίας πολλαπλών χτυπημάτων στο κεφάλι.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ν. Ραπτόπουλος δήλωσε στο enet.gr ότι "ο άτυχος άνδρας είχε σοβαρό πρόβλημα με το συκώτι του, ήταν αλκολικός. Αυτό σημαίνει, τόνισε, ότι πιθανόν η πρόθεση να μην ήταν η δολοφονία του, αλλά ένα χτύπημα που έγινε σε ένα καβγά με μια μικρή αιμορραγία που εξελίχθηκε στη συνέχεια να επέφερε το μοιραίο".

Οι συλληφθέντες παραπέμθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.



Πηγή:  http://www.enet.gr/