Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Πρώην... Θρακιώτης ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο


Κατάγεται από την Καβάλα και έπαιζε μέχρι πέρυσι μπάσκετ στην Ξάνθη. Ποιος είναι;


Μπορεί η ελληνίδα «Σταρ Ελλάς» Άννα Πρέλεβιτς να μην τα κατάφερε στις αρχές της εβδομάδας στον διαγωνισμό «Miss Universe» που έγινε στο μακρινό Λας Βέγκας, όμως η ελληνική ομορφιά διέπρεψε στα καλλιστεία... ανδρών «Mister World International», που έγιναν στην Καραϊβική. Μάλιστα, τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα του πλανήτη κατέκτησε ένας Έλληνας και μάλιστα πολύ γνωστός μας, ο Λάζαρος Σεφερίδης. Πρόκειται για καβαλιώτη αθλητή, που οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε ως αθλητή του μπάσκετ.

Την περσινή σεζόν έπαιζε στην Δάφνη, ωστόσο μέχρι πριν έναν ακριβώς χρόνο αγωνίζονταν με την ομάδα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας (στο οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, η θρακιώτικη ομάδα δεν θα συμμετέχει εφεξής, αφού πούλησε τη θέση της στον Κόροιβο Αμαλιάδας). Με την μεταγραφή του στην αθηναϊκή ομάδα ο καβαλιώτης δέχτηκε και προτάσεις για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, το οποίο κάνει τους τελευταίους έξι μήνες. Πήγε για πλάκα στην διοργάνωση της Καραϊβικής και γύρισε με τον τίτλο του ομορφότερου άνδρα!!!

Τα πλάνα από την στέψη του, στην οποία περιτριγυρίζονταν από δεκάδες πανέμορφες επίσης εστεμμένες κοπέλες, έκαναν τον γύρο του κόσμου και φυσικά απασχόλησαν και τα δικά μας περιοδικά και κανάλια, αν και όχι σε μεγάλη έκταση λόγω της απουσίας των σχετικών μεσημβρινών εκπομπών το καλοκαίρι. Πάντως, κάθε άλλο παρά «καβαλημένος» εμφανίστηκε από αυτήν του την επιτυχία ο Λάζαρος. Όταν ρωτήθηκε αν θα σπεύσει στη Μύκονο για να γιορτάσει, απάντησε ότι καλές θάλασσες υπάρχουν και στην Θάσο και αποκάλυψε ότι θα λιάζει το σέξι κορμί του πέριξ της Καβάλας, όπου συνεχίζουν να μένουν μόνιμα οι γονείς και τα αδέρφια του...


Πηγή:  http://www.paratiritis-news.gr/