Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Με καρέ ξεκίνησε ο Μπεκαμένγκα

Σκορ - μαμούθ 10-0 της Ξάνθης επί του Νέστου Χρυσούπολης

Οι λεπτομέρειες από τον αγώνα




Το κενό που δημιουργήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Superleague και στις υποχρεώσεις των ομάδων της, εκμεταλλεύτηκε η Skoda Ξάνθη και διοργάνωσε φιλικό αγώνα με την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης. Ένας φιλικός αγώνας που δεν ήταν για να βγάλει κανείς συμπεράσματα καθώς οι δυναμικότητες των δύο ομάδων ήταν μεγάλες, κάτι που μαρτυρά και το τελικό σκορ 10-0, όμως ο Νίκος Κεχαγιάς ήταν ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδος του και κυρίως από την συμπεριφορά τους, αφού δεν υποβάθμισαν τον αντίπαλο και αγωνίστηκαν με έντονο ζήλο.


Το πρόσωπο της ημέρας ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Καμερουνέζος επιθετικός, Κριστιάν Μπεκαμένγκα, ο οποίος στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση σημείωσε 4 γκολ και γενικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Στα θετικά και η επιστροφή των Βάλλα και Κιντάνα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους. Για την ιστορία τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Μπούγκα (2), Πόι, Σουάνης, Βασιλακάκης και Τσουμάνης, ενώ Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης (Δέλλιος-Δασκαλόπουλος). Δεν αγωνίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Μποάτενγκ ο οποίος επέστρεψε από την Αγγλία και οι Κωστούλας, Τζάγκι.

Skoda Ξάνθη (πρώτο ημίχρονο): Βρονταράς, Μπέρτος, Κομεσίδης, Πίντο, Στιούαρτ, Βασιλακάκης, Αντεφέμι, Πόι, Μαρσελίνιο, Μπούγκα, Μπεκαμένγκα.

Skoda Ξάνθη (Δεύτερο ημίχρονο): Ζαρόπουλος, Κομεσίδης, Βάλλας, Στιούαρτ, Σταθάκης, Κιντάνα, Φλίσκας, Μαρσελίνιο, Σουάνης, Μπούγκα, Μπεκαμένγκα (60' Τσουμάνης).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/