Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Περιοδεία Κιλτίδη σήμερα και αύριο στην Θράκη

Οργανώνει του πρώτους πυρήνες του κόμματος της Ντόρας στους τρεις νομούς

Που είναι αυτή τη στιγμή; Τι έκανε πριν και ποιο το αυριανό του πρόγραμμα;


Με τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Κομοτηνή συναντάται αυτήν την ώρα ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, που πραγματοποιεί περιοδεία στην Θράκη.

Νωρίτερα βρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης, που ήταν  ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του. Ο βουλευτής παρέμεινε στη γειτονική πόλη και στη συνέχεια ήρθε  στην Κομοτηνή,  στην πρώτη επίσημη συνεδρίαση της 23μελούς ομάδας πρωτοβουλίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ο πρώην υπουργός θα αφιερώσει και το υπόλοιπο της βραδιάς  για επαφές και συζητήσεις στην Κομοτηνή, καταγράφοντας προβλήματα και αιτήματα. Αύριο ο Κ. Κιλτίδης θα βρίσκεται στον Έβρο.

Τα προβλήματα της Θράκης δεν είναι άγνωστα στον Κώστα Κιλτίδη, καθώς  μόλις χθες συμμετείχε στη συζήτηση του νομοσχεδίου με τίτλο «Ενίσχυση Ιδιωτικών Επενδύσεων για Οικονομική Ανάπτυξη, Επιχειρηματικότητα και Περιφερειακή Συνοχή» που κατέθεσε στη Βουλή το Υπουργείο Οικονομίας, όπου ζήτησε από την κυβέρνηση να σπάσει τα δεσμά της γραφειοκρατείας, να καταργήσει τους διαύλους για δωρόσημα και κάθε είδους διαφθορά και να ελέγξει αυστηρά τις επενδύσεις, γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν μπορεί να βλέπει τα «κουφάρια» της Θράκης  που προήλθαν από αναπτυξιακούς νόμους.

.