Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δύο επίσημες ανακοινώσεις για τα ναρκωτικά στο λιμάνι Αλεξ/πολης


Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΗ) ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΕΣ


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Συνελήφθη την 02-02-2011 και ώρα 13.30΄, στο χώρο προ της εισόδου του λιμένα Αλεξ/πολης, από Αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξ/πολης, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.Ειδικότερα, σε γενόμενο Αστυνομικό έλεγχο από άνδρες των ανωτέρω Υπηρεσιών στον ανωτέρω δράστη, βρέθηκε κρυμμένη στην βαλίτσα του μία (1) σακούλα, περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -2.063,43 – γραμ. με την άμεση συσκευασία της.

Η συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Δ.Ν.Αλεξ/πολης.


ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ:
Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που καταβάλουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη, σήμερα (3-2-2011) στις 13.25, στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, από προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Σαμοθράκη, 33χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, επιμελώς κρυμμένα εντός σακιδίου πλάτης, σε χάρτινη σακούλα μια πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε


ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 2.063,43 γραμμαρίων.Προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, μετέβησαν, απογευματινές ώρες, με πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, στην Σαμοθράκη και πραγματοποίησαν νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στην οικεία του 33χρονου, όπου ανευρέθησαν δύο πίπες καπνίσματος, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
 
.