Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Φήμες για κρίση στις σχέσεις Πανθρακικού - Φερέρα

Δεν τα παρατάει πάντως η ομάδα της Κομοτηνής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ


Μπορεί η ήττα από τα Τρίκαλα να έφερε απογοήτευση και πικρία στους φίλους του Πανθρακικού, ωστόσο όλοι στην ομάδα δείχνουν αποφασισμένοι να μην παρατήσουν έτσι τα όπλα και να παλέψουν μέχρι τέλους για την είσοδο στα play off. Η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό ( Δευτέρα 15:00) ξεκίνησε και όλοι στην ομάδα θέλουν διακαώς τη νίκη για πολλούς λόγους. Μπορεί η ομάδα να παίζει στρωτό και όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν βγαίνει αυτό στο γήπεδο και δεν μπορεί ο Πανθρακικός να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Στα αγωνιστικά θέματα, ο Ορλάντο υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα απουσιάζει για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάνοντας μεγαλύτερο το πρόβλημα του Πανθρακικού στην επίθεση. Ο Μπάμπης Περπερίδης αντίκρισε στο παιχνίδι των Τρικάλωντην έβδομη κίτρινη κάρτα για την τρέχουσα περίοδο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές. Έτσι μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας ο Δραμινός ακραίος αμυντικός θα απουσιάσει από τα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Θρασύβουλο και τον Εθνικό Αστέρα για την 26η και 28η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας δεν θα αγωνιστεί ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος λόγω 4 κίτρινων καρτών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επισφαλής κρίνεται η θέση του Εμίλιο Φερρέρα, χωρίς να έχει διαρρεύσει όμως τίποτα επίσημο μέχρι στιγμής!


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/