Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Η επόμενη μέρα στην Ξάνθη μετά την Καβάλα

Η κριτική για τους παίκτες και το βλέμμα στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το τελευταίο διάστημα -και με την εσωστρέφεια που υπήρχε στην ομάδα- δίνονταν η εντύπωση ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει με τη βαθμολογική συγκομιδή 35 βαθμών, κάτι που ενίσχυαν και οι άνθρωποι της ομάδος -εξαιρουμένων ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ- με τις «κινήσεις» τους. Η ισοπαλία στη Καβάλα και ο ένας επιπλέον βαθμός στον πίνακα της βαθμολογίας θύμισε σε κάποιους ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και η ομάδα μπορεί να αγωνίζεται με πάθος και διάθεση ψάχνοντας το κάτι παραπάνω στην εικόνα και την αξιοπρέπεια που είχε αποκτήσει με το σπαθί της στα δύσκολα που πέρασε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αν σκεφτεί κάποιος ότι η παρουσία που είχε προχθές η ομάδα έχει να κάνει με το πρόστιμο…τότε απλά και χωρίς παρεξήγηση είναι αρκετά μακριά από την αλήθεια. Τώρα μιας και αναφερθήκαμε στο πρόστιμο να πούμε απλά ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αν και η αίσθηση των παικτών είναι ότι τελικά δεν το γλιτώνουν.


Στα αγωνιστικά, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, δε θα μείνουμε διεξοδικά στο παιχνίδι. Η ομάδα είχε πάθος, είχε και θέληση, σε πολύ καλή μέρα για ακόμη μια φορά τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο όπως και τον Μανόλη Μπέρτο που ουσιαστικά είχε το δυσκολότερο έργο απέναντι στον Αμπντούν και τα πήγε περίφημα, σε μια ημέρα που όπως προαναφέραμε η Skoda Ξάνθη ήταν γενικά ΟΜΑΔΑ. Η καλή μέρα φαίνεται λένε από το πρωί και αν πολύ σωστά κάποιοι σκεφτείτε το γκολ του Καζάκη στο πρώτο λεπτό, θα σας πούμε ότι άνθρωποι της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα σε πηγαδάκι έξω από το γήπεδο λέγανε ότι από το ζέσταμα ακόμη φαινόταν ότι οι παίκτες θα τα πάνε καλά.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος όπως ήταν φυσικό έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και την προσπάθεια που καταβάλανε στον αγωνιστικό χώρο. «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το πάθος που είχατε στο παιχνίδι. Μένει πλέον ένα ακόμη ματς την Κυριακή απέναντι στον ΑΡΗ, θέλω να δείξουμε την ίδια διάθεση όπως και στα περισσότερα παιχνίδια και να τελειώσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι».


Δεν έχουν τελειωμό

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για την Skoda Ξάνθη, που και απέναντι στον ΑΡΗ θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Μπόατενγκ, Βάλλας, Κιντάνα, Αντεφέμι, Κωστούλας, Τζάκι και ο Γκσπούρνιγκ που αναμένεται να βγει μέχρι αύριο από το νοσοκομείο. Υπάρχουν βέβαια και επιστροφές, μια και επανέρχονται οι Σουάνης και Βασιλακάκης.


Παραλειπόμενα

Μια ομάδα φαίνεται από τις λεπτομέρειες, είναι λοιπόν σημαντικό που χθες στη γειτονική πόλη βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες που ήταν εκτός αποστολής για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/