Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Μια ανάσα από ΠΑΟΚ ο Ρομπερ του Πανθρακικού!

Μένει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ φέρεται να ενδιαφέρει ταυτοχρόνως και τον συμπολίτη της Θεσσαλονίκης Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αριστερό μεσοεπιθετικό του Πανθρακικού Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ομάδα της Κομοτηνής σε λίγες ημέρες. Ο Γάλλος μέσος στα δύο χρόνια παρουσίας του με την φανέλα του Πανθρακικού εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και δικαιολογημένα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μεγάλων ομάδων της Superleague.

Το αξιοσημείωτο είναι πως το όνομα του 26χρονου άσου έχει ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα για τον Άρη, όμως όπως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις με τους κίτρινους δεν πήγαν καλά και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, που παράλληλα θα δείξει την κυριαρχία απέναντι στον συμπολίτη στο μεταγραφικό παζάρι.

Κάνοντας μια ανάλυση στις δυνατότητες του Γάλλου μέσου, ο Ρομπέρ μπορεί να καλύψει με επιτυχία ολόκληρη την αριστερή πλευρά, καθώς έχει τη δυνατότητα να παίξει και σαν αριστερό μπακ (το έκανε σε αγώνες με τον Φερρέρα στον πάγκο) χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως είναι το δυνατό του σημείο.Διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είναι γρήγορος με την μπάλα στα πόδια ενώ είναι γνωστός για το δυνατό σουτ και σέντρες ακριβείας. Τέλος , σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων, για τη μεταγραφή γνωρίζει και εγκρίνει ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Μπόλονι ,οπότε ίσως και μέσα στην εβδομάδα να πέσουν οι υπογραφέ


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/