Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Εγινε ο αγιασμός για τη νέα χρονιά στην Skoda Ξάνθη

Ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις
ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Από το πουθενά έσκασε είδηση για την επικείμενη μεταγραφή του Σαίντ Χουσεΐνοβιτς στην Ξάνθη. Να είναι καλά για αυτό ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης Κλάους Αλοφς που με δηλώσεις του στον γερμανικό τύπο έφερε στο φως της δημοσιότητας το όλο θέμα. Ο Κώστας Κωνσταντινίδης -που το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκεται στην Γερμανία- από ότι φαίνεται περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη.


Δεν επιβεβαιώνει, αλλά και δεν διαψεύδει

Από την ομάδα τουλάχιστον δεν διαψεύδεται η συγκεκριμένη πληροφορία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Χanthi Reds από κύκλους της ΠΑΕ προκύπτει ότι το θέμα είναι υπαρκτό. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στους ανθρώπους της Ξάνθης δεν άρεσε και πολύ που υπήρξε δημοσιοποίηση του ονόματος του εν λόγω παίκτη. Θα προτιμούσαν -εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες- να το κάνουν οι ίδιοι.


Πολυεργαλείο

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα θα πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη μιας και μιλάμε για νεαρό ποδοσφαιριστή με παραστάσεις –αν και λίγες– από την Μπουντεσλίγκα. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για εξαιρετικό τεχνίτη και γρήγορο παίκτη ο οποίος είναι ικανός να ανεβάσει επίπεδο την Skoda Ξάνθη. Στα συν του παίκτη ότι μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέσεις. Οι άνθρωποι της Ξάνθης ευελπιστούν ότι ο παίκτης θα ξαναβρεί τον εαυτό του στο ελληνικό πρωτάθλημα που τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα από το γερμανικό και ότι θα είναι μια επένδυση για το μέλλον με ότι αυτό συνεπάγεται.


Έρχεται και υπογράφει

Πληροφορίες θέλουν τον 25χρονο Βόσνιο επιτελικό μέσο -δε βρίσκεται στα πλάνα του Τόμας Σάαφ- να έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Skoda Ξάνθη.


Προπόνηση

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης με διπλές προπονήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, πλην του Ντίκα που ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα.


Παραλειπόμενα

Επισκέψεις από Γερμανία θα έχει σήμερα ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Τον νεαρό θα επισκεφτεί ο αδερφός του, διεθνής τερματοφύλακας με την ομάδα νέων της Γερμανίας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Να σημειώσουμε εδώ ότι τον νεαρό παρακολουθεί και εκδήλωσε ήδη ενδιαφέρον η ομάδα της Άρσεναλ.

Την Δευτέρα και πριν την απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/