Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Νέα παραίτηση αντιδημάρχου στον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών


ΠΟΙΟΝ ΑΦΟΡΑ,
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ;




Την παραίτησή του για λόγους υγείας κατέθεσε στον δήμαρχο Μαρώνειας – Σαπών ο αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Ποιμενίδης, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Στην θέση του παραιτηθέντος αντιδημάρχου ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ιωαννάκης τοποθέτησε τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Μαρίνο Πασλίδη, στον οποίο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες θεμάτων: Παιδειας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Κοινωνικής και Προνοιακής Μέριμνας, πρωτοβάθμιας προληπτικής ιατρικής και υγείας, Κοινωνικής υπηρεσίας και αλληλεγγύης, εφαρμογής προγραμμάτων δράσης για θέματα ΑμΕΑ – γυναικών και πληθυσμιακών ομάδων. Επίσης ο κ. Πασλίδης θα είναι και θεματικός αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μαρώνειας.

Σημειώνεται ότι ο νέος αντιδήμαρχος θα παραμείνει στη θέση του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρώνειας – Σαπών (Κ.Ε.ΜΑ.Σ.) μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών, οπότε και θα αντικατασταθεί.

Ο κ. Ποιμενίδης όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του παραμένει ως δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη η οποία τον ανέδειξε και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του δημάρχου σε όλη την διάρκεια της θητείας του.

.