Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αίσθηση από την παρέμβαση Μάντατζη για τον βουλευτή που "φυγάδευσε" στο εξωτερικό ένα εκατ. ευρώ

Ο μειονοτικός βουλευτής Ξάνθης, που πρόσφατα διαγράφτηκε από την κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, συνυπέγραψε επιστολή οκτώ εθνοπατέρων που παρεμβαίνει στο θέμα
               ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ




Να δοθεί στην δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή που έβγαλε 1 εκ ευρώ στο εξωτερικό καθώς όλα τα ονόματα βουλευτών που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό ζητούν με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής 8 βουλευτές, προερχόμενοι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ (αν και μερικοί διαγράφτηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά δεν παύουν να ανήκουν ως μέλη στο κόμμα).

Στην επιστολή, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Αμοιρίδη, οι βουλευτές αναφέρουν ότι: «είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν οι πολίτες ότι το κοινοβούλιο ανταποκρίνεται στον ρόλο του και οι πολιτικοί αντιλαμβάνονται τις ανησυχίες των πολιτών σε θέματα πλήρους διαφάνειας για το πολιτικό δυναμικό» και για τον λόγο αυτό ζητούν να διευκρινιστεί το θέμα που έχει προκύψει με το όνομα του βουλευτή με το 1 εκ ευρώ αλλά και να δοθούν στην δημοσιότητα όλα τα ονόματα εκείνων των βουλευτών που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι την ώρα που ζητούνται συνεχώς θυσίες από τους έλληνες πολίτες οι εκπρόσωποι τους στο κοινοβούλιο οφείλουν να έχουν κρυστάλλινες θέσεις σε θέματα διαφάνειας», καταλήγουν οι βουλευτές. Την επιστολή υπογράφουν οι κ.κ. Γιάννης Αμοιρίδης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Χρήστος Μαγκούφης, Τσετίν Μάτατζη, Γιώργος Παπαμανώλης, Θόδωρος Παραστατίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Βασίλης Τόγιας.