Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα ο αγώνας του Πανθρακικού στα Γιαννιτσά με την Αναγέννηση

Με στόχο τη νίκη αναχώρησε χθες η αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής, που θα ανοίξει στις 3.00 το μεσημέρι την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League


  ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ





Με στόχο τον βαθμό ή καλύτερα τους 3 βαθμούς της νίκης, αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή του Πανθρακικού για Γιαννιτσά, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση (Παρασκευή, 15:00, OTE TV) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ο αγώνας απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι ο προτελευταίος του πρώτου γύρου και άπαντες στο στρατόπεδο του Πανθρακικού επιθυμούν να κλείσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς είναι άνγωστο αν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον Διαγόρα την επόμενη Κυριακή, λόγω των γνωστών προβλημάτων της ομάδας της Ρόδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Σουλτανίδης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή και να μείνει στην Κομοτηνή για να ακολουθήσει το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα. Εκτός αποστολής είναι και ο Μουνάφο Χόρτα που ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή, που αναχώρησε οδικώς για τα Γιαννιτσά, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, έχει ως εξής: Μπαλού, Βαγγελόπουλος, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Μοσχάκης, Ρεκλείτης, Σαρακατσάνος, Σίμωσης, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σικαλιάς, Πόνσε, Χλωρός και Μπέλιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Μουρτζάκης (Ηρακλείου) με βοηθούς τους κυρίους Κουράκη, Νικολακάκη (Ηρακλείου)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/