Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Θα "κιοτέψει" ο Δερμεντζόπουλος;

Δέχεται ασφυκτικές πιέσεις να μην ψηφίσει "όχι", αλλά του διαμηνύθηκε ότι ακόμα και αν απουσιάσει ή πει "παρών", θα διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες και θα τεθεί εκτός ψηφοδελτίου
             ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Στις 17 υπολογίζονται αυτή την ώρα οι διαρροές που θα έχει η Ν.Δ σήμερα το βράδυ από τα ίδια τα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Σε αυτές περιλαμβάνεται ο Δερμεντζόπουλος του Έβρου, όχι όμως και οι πρώην υπουργοί Ευριπίδης Στυλιανίδης (Ροδόπης) και Αλέκος Κοντός (Ξάνθης). Αν και ο ξανθιώτης από χθες έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ήδη έχει συγκληθεί για αύριο το πρωί συνεδρίαση του πειθαρχικού, ώστε να διαγραφούν οι "αντάρτες" ενώ γίνεται προσπάθεια ο αριθμός των 17 να πέσει. Αυτό που διαμηνύουν πάντως ξεκάθαρα οι επικεφαλής της ΚΟ είναι ότι δεν θα διαγραφούν μόνο όσοι καταψηφίσουν η απουσιάζουν αλλά και όσοι μπουν στην Ολομέλεια και ψηφίσουν "παρών" ή απουσιάσουν από την ψηφοφορία.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι στη ΝΔ εκτιμούν πως τελικά τα "όχι" θα είναι λιγότερα από δέκα και μάλιστα θα περιοριστούν σε 7-8. Για αυτό και οι πιέσεις στον Δερμεντζόπουλο είναι ασφυκτικές.

Θα "κιοτέψει" τελικά;

.