Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

O Μανόλης Γλέζος είναι στην Βουλή και ψάχνει τον... Ντόλιο

Αναζητά εξηγήσεις για το "ναι" που θα πει στο νέο μνημόνιο, παρόλο που ο ίδιος ο βουλευτής Έβρου έχει υποστηρίξει ότι αυτό σημαίνει ότι θα γίνουμε "προτεκτοράτο της Γερμανίας"
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στην ιατρείο της Βουλής διεκομίσθη με αναπνευστικά προβλήματα, μετά το μπαράζ δακρυγόνων, ο Μανόλης Γλέζος ενώ εκεί πήγε και ο Μίκης Θεοδωράκης. Οι δύο θέλουν να κοιτάνε τπυς βουλευτές στα μάτια, ειδικά όσους θα ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο, το οποίο χαρακτηρίζουν ως προδοσία της πατρίδας.

Λέγεται μάλιστα ότι ο Μανόλης Γλέζος, ο άνθρωπος που κατέβασε την σβάστικα των Ναζί από την Ακρόπολη, ψάχνει να βρει τον Ντόλιο. Ως γνωστόν, ο βουλευτής Έβρου είχε αρθρογραφήσει στο αποψινό δίλημμα, τονίζοντας ότι δεν είναι "σωτηρία της χώρας ή πτώχευση" αλλά είναι "επιστροφή στην δραχμή ή μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο της Γερμανίας".

Ως γνωστόν, ο Γ. Ντόλιος γνωστοποίησε το πρωί ότι τελικά θα προτιμήσει το δεύτερο. Αν πράγματι έχει διαβάσει αυτό το άρθρο, ο Μανόλης Γλέζος σίγουρα θα αναζητεί τον Ντόλιο. Για να δει ο άνθρωπος που κατέβασε την σβάστικα από την Ακρόπολη τον Εβρίτη βουλευτή στα μάτια, την ώρα που θα ψηφίζει την μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο της Γερμανίας.

Το άρθρο του Ντόλιου μπορείτε να το δείτε εδώ:  http://thrakilive.blogspot.com/2012/02/blog-post_4211.html

Την πρωινή δήλωση του Ντόλιου για το "ναι" μπορείτε να την δείτε εδώ: http://thrakilive.blogspot.com/2012/02/blog-post_7101.html