Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Συνάντηση Φιλαδελφίας στην Κομοτηνή


Θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση του κινήματος συνεργατισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης απόψε και αύριο στο Άλσος Αγ.Παρασκευής 

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση του κινήματος συνεργατισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, Φιλαδελφία, την Τρίτη 26/6 και την Τετάρτη 27/6, από 6 το απόγευμα έως 12:00 βράδυ, στο Άλσος Αγ.Παρασκευής στην πόλη της Κομοτηνής.

Το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης είναι: Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε. Προβάλλουμε τοπικά Προϊόντα της γης και του πνεύματος σε Τιμή Παραγωγού.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για ΟΛΟΥΣ.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, Δημοτική, Λαϊκή, Ρεμπέτικη, Παράδοση. Συγκεκριμένα, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Τρίτης 26 Ιουνίου, περιλαμβάνει βραδιά με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική, που οργανώνει ο Φώτης Μπακόλας με συνοδεία των μαθητών από τα Μουσικά Όργανα Μπακόλας Φώτης "Άλλη Νότα" και τους συνεργάτες του. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Τετάρτης 27 Ιουνίου: Ο Χρήστος Χατζόπουλος με το Μουσικό Εργαστήρι Αρριανών - Κομοτηνής θα παρουσιάσει πρόγραμμα Παραδοσιακής , Έθνικ , Rock Ρεμπέτικης και Λαϊκής μουσικής.