Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ζητείται ελπίδα στον ΓΑΣ Κομοτηνή

Ακαρπη και η δεύτερη γενική συνέλευση, ένα βήμα πριν την διάλυση το ιστορικό σωματείο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Η εικόνα που πλαισιώνει το θέμα δεν είναι φωτογραφία αρχείου. Αλήθεια όμως θα μπορούσε να είναι , καθώς σε τρεις συνεχόμενες Συνελεύσεις τα τρία αυτά πρόσωπα είναι εκεί, στην ίδια θέση, περιμένοντας νέους ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν. Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες που γίνονται δεν βγαίνει τίποτα θετικό και ελπιδοφόρο.


Άκαρπη αποδείχθηκε και η δεύτερη Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ Κομοτηνή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιουνίου , καθώς δεν βρέθηκαν νέοι άνθρωποι και πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι το ¨Πώς θα αντέξουν οι ίδιοι άνθρωποι να τρέχουν μόνοι τους¨. Ο Κούλης Ταξιλδάρης έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε πιθανούς ενδιαφερόμενους για να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Συλλόγου, προκειμένου να έρθουν σε επικοινωνία είτε με εκείνον, είτε με τους κυρίους Αθανασίου, Καλαμάτα.

Παρότι το κλίμα δεν ήταν και πολύ καλό, καθώς δεν γέμισε η αίθουσα όπως ήλπιζαν οι διοικούντες του Συλλόγου, παρόλα αυτά ο Κούλης Ταξιλδάρης με τις ατάκες του, φρόντιζε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Μεταξύ άλλων, πρότεινε και στην Μάρω Σεβδυνίδου, που απο φέτος θα βρίσκεται στο διοικητικό του Συλλόγου να αναλάβει το πόστο της προέδρου του Συλλόγου. Μπορεί ακόμα να μην σχηματίστηκε νέο ΔΣ, ωστόσο ο Κούλης Ταξιλδάρης οριοθέτησε τον πρώτο στόχο, ο οποίος είναι η πώληση 500 εισιτηρίων διαρκείας των 30 ευρώ

Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και παρά την μεγάλη κινητοποίηση που έγινε από όλες τις πλευρές, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και δεν τίμησε με την παρουσία του στο Πολύκεντρο. Παρά τα χαμόγελα, η κατάτασταση ούτε ευοίωνη είναι, ούτε ευχάριστη και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα και δραστικές αποφάσεις, προκειμένου να βρεθεί μία λύση. Πολύ απλά ¨Ζητείται Ελπίδα ¨. Πάντως οι άνθρωποι που βρέθηκαν δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν το παν για τη διατήρηση του Συλλόγου ενώ ο Πασχάλης Αθανασίου, που είναι η κινητήριος δύναμη των Ακαδημιών θα συνεχίσει την προσπάθεια για εξεύρεση νέων ανθρώπων για τα διοικητικά του Συλλόγου.