Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

"Πρώτη" με αισιοδοξία στον Πανθρακικό


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας της Κομοτηνής ενόψει της δύσκολης σεζόν 2012-13 στην Σούπερ Λίγκα

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ;





Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η πρώτη ανοιχτή προπόνηση του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, που θα βρει την ομάδα της Κομοτηνής στην Superleague. Παρότι δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα το ρόστερ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από τους ανθρώπους της ομάδας και τρομερή διάθεση για δουλειά από τους ποδοσφαιριστές.


Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Δημήτρης Κουτσόπουλος και Βαγγέλης Κοντογουλίδης. Ο έμπειρος πορτιέρο τόνισε πως " Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη σεζόν. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, ωστόσο με τις κινήσεις που θα γίνουν , πιστεύω πως θα γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί . Θέλουμε να κρατήσουμε πάλι την δυνατή έδρα και εν συνεχεία να πάρουμε ότι μπορούμε. Στόχος μας είναι η παραμονή, παρότι δεν ξέρουμε την δυναμικότητα των άλλων ομάδων με όλο το θέμα των αδειοδοτήσεων" για να συμπληρώσει ο έμπειρος επιθετικός " Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας στη νεά σεζόν.Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολα, ωστόσο αφενός με την δύναμη της ομάδας και του καλού κλίματος που έχουμε φτιάξει και αφετέρου με την βοήθεια της έδρας μας, ελπίζω πως θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής".

Ο Αρχιτέκτονας των επιτυχιών Σάββας Παντελίδης , προέβη στην αποκάλυψη πως θα ανανεώσουν ποδοσφαιριστές που δεν περιμέναμε ότι θα παραμείνουν στην ομάδα , χωρίς να αποκαλύψει όμως τα ονόματα : "Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα , να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι μικρό. Ένα μήνα έχουμε ταλαιπωρηθεί με τις μεταγραφές, ψάχνουμε στο εξωτερικό για να έχουμε περισσότερες επιλογές. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταλάβει τις δυσκολίες της εποχής. Σύντομα όμως το ρόστερ θα συμπληρωθεί. Παράλληλα αναμένεται να υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις στις ανανεώσεις, με ποδοσφαιριστές που δεν περιμέναμε".

Τέλος από πλευράς διοίκησης μίλησε ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Χάρης Μαυρομάτης , λέγοντας τα εξής : "Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Η Superleague είναι μία πολύ δύσκολη κατηγορία και θέλουμε πλέον να καθιερωθούμε εκεί. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει στην προηγούμενη θητεία μας και με προσεχτικές επιλογές να πετύχουμε το στόχο της παραμονής . Τα οικονομικά δεδομένα της εποχής δεν μας επιτρέπει βιασύνες. Θέλουμε οργάνωση και μεθοδικότητα και σταδιακά η αγορά θα ανοίξει περισσότερο".

Πατήστε πάνω στα ονόματα , προκειμένου να δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις τους.