Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Κρήτη η Ξάνθη για το ματς με τον Πλατανιά

Η τριάρα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ έφερε γκρίνια, παραίτηση Ουζουνίδη και τους ακρίτες να περιμένουν -μετά τον Δανιήλ- να σπάσει κι ο… διάολος το ποδάρι του για να παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι στα Περιβόλια
ΤΟ PREVIEW ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Μάγκες… χάσαμε! Και οι δυο έφυγαν για πρώτη φορά με σκυμμένο το κεφάλι απ’ το γήπεδο. Και οι δυο έχουν από μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Και κάπου εκεί τα κοινά εξαντλούνται. Διότι ο Πλατανιάς έχασε, αλλά παίδεψε (και) τον ποιοτικό Αστέρα. Ενώ η τριάρα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ έφερε γκρίνια, παραίτηση Ουζουνίδη και τους ακρίτες να περιμένουν -μετά τον Δανιήλ- να σπάσει κι ο… διάολος το ποδάρι του για να παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι στα Περιβόλια.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσιος (Πρέβεζας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μαγιάννης (Άρτας), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων


Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Περιβόλια την Ξάνθη στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής της ομάδας των Χανίων, Γιάννης Χατζηνικολάου, είδε τελικά τον Γιάννη Ποτουρίδη να μην ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Εκτός και οι Μαραγκουδάκης, Αρόχα.

Οι 20 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Έλληνας τεχνικός είναι οι: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Τζανής, Τσοντάκης.

Ξάνθη

Ο Μαρσελίνιο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Skoda Ξάνθης,που ταξίδεψε στην Κρήτη για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά (30/9, 18:15). Αντίθετα, ο Δημήτρης Κομεσίδης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δεν θα είναι στη διάθεση των Ακριτών.

Ακόμη, στον πάγκο της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά θα κάτσουν οι Παπαδημητρίου, Γκότσης και Μαλαδένης.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη είναι οι εξής:, Βάλλας, Ντάνι, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Γκατσολάρι, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Ράνος, Νάκας.