Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία στην Ξάνθη


ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ
ΗΤΑΝ ΟΙ 3 ΔΡΑΣΤΕΣ
ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ
ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ
ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!




Τρεις άνδρες από τη Γεωργία είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες της δολοφονίας των δύο ηλικιωμένων γυναικών, ηλικίας 71 και 80 ετών, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές το πρωί της Πέμπτης, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Κομνηνά, στα ορεινά της Ξάνθης. Οι δυο γυναίκες, που είναι αδελφές, ήταν δεμένες, ενώ το εσωτερικό της οικίας ήταν αναστατωμένο.

Όπως έγινε γνωστό οι δράστες, ηλικίας 24, 27 και 38 ετών, εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη όπου συνελήφθησαν ενώ κατά την εξέταση τους από τους αστυνομικούς ομολόγησαν την πράξη τους.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις υπήκοοι Γεωργίας έχοντας ως κίνητρο τη ληστεία πήγαν στο σπίτι των δυο γυναικών όπου μπήκαν οι δυο εξ αυτών στο εσωτερικό ενώ ο τρίτος έμεινε έξω για να επιτηρεί το χώρο.

Οι δράστες για να εξαναγκάσουν τις δυο γυναίκες να τους παραδώσουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα τις χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους και στη συνέχεια τις έδεσαν και τις φίμωσαν. Αφού αφαίρεσαν τελικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ περίπου, τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι των δραστών, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από τα χρήματα που άρπαξαν.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.