Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πρόκριση όπως το 2005 επί του Αρη επιζητά ο Πανθρακικός

Στις 7.00 το απόγευμα διεξάγεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο νοκ άουτ αγώνας που θα ολοκληρώσει την φάση των 32  του Κυπέλλου Ελλάδος

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Έχοντας ως στόχο να επαναλάβει τον άθλο του 2005 , ο Πανθρακικός υποδέχεται σήμερα στις 19:00 (OTE TV) τον Άρη, που καίγεται για την πρόκριση, καθώς στην ουσία είναι ο μόνος στόχος που απέμεινε. Ο Σάββας Παντελίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό, να μην φοβηθούν τον αντίπαλο και να είναι σοβαροί μέχρι το τέλος.

Ο προπονητής των "πρασίνων" άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Κουτσόπουλο (ενοχλήσεις στο γόνατο), Βλάχο (δεν είναι 100% έτοιμος μετά το διάστρεμμα) και για αγωνιστικούς λόγους τους Ουέλινγκτον, Μπουτζίκο, Αποστολίδη. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σουλτανίδης, Σίμωσης, Πόνσε, Κοντογουλίδης, Μπαικαρά, Μίνγκας, Χρήστου, Σικαλιάς, Ταίρης, Στάθης, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Λιαπάκης, Μοσχάκης, Ρεκλείτης, Μουνάφο, Μπαλού, Γωνιάδης. Στις τελευταίες προπονήσεις δεν έδειξε πιο σχήμα θα ξεκινήσει, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κυνηγήσει τη νίκη-πρόκριση.

Στον αντίποδα, με μοναδικό στόχο την πρόκριση θα παραταχθεί απέναντι στον Πανθρακικό ο Άρης, που δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της Πέμπτης, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές. Ο Πολωνός τεχνικός θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν καλύτερο ποδόσφαιρο, συγκριτικά με το ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Η αποστολή των «κίτρινων» αποτελείται από τους: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Ακόστα και Γιαννίτσης.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/