Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Οι σημερινές επισκέψεις της Νικολάου σε Σουφλί και Διδυμότειχο

Η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου βρέθηκε στις δύο πόλεις ενόψει των εορτών της Πρωτοχρονιάς


       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Επισκέψεις στο Σουφλί και το Διδυμότειχο πραγματοποίησε την Τετάρτη η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου-Μαυρανεζούλη ενόψει των εορτών της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα η κ. Νικολάου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σουφλίου και αντάλλαξε ευχές με τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Πουλιλιό και υπαλλήλους του δήμου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου καθώς και την παραδοσιακή αγορά του Σουφλίου, συζήτησε με τους καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Το μεσημέρι η κ. Νικολάου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κι επισκέφθηκε την Παιδιατρική και την Γυναικολογική – Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.οβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης την Τράπεζα Αγάπης για άπορα άτομα, που λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου και ενημερώθηκε από τους ιερείς και τις εθελόντριες γυναίκες για το κοινωνικό έργο που επιτελούν. Η κ. Νικολάου χαρακτήρισε αξιόλογη την πρωτοβουλία αυτή, μια πρωτοβουλία αγάπης και συμπαράστασης στον συνάνθρωπο μας και τόνισε ότι οι προσπάθειες αυτές στέλνουν αισιόδοξα κι ενθαρρυντικά μηνύματα στη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Η κ. Νικολάου επισκέφθηκε επίσης τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στο Διδυμότειχο και αντάλλαξε ευχές με τους υπαλλήλους.

Τέλος η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου επισκέφθηκε την αγορά του Διδυμοτείχου, συνομίλησε με εργαζόμενους, εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες, άκουσε τα προβλήματα τους και αντάλλαξε μαζί τους ευχές.

.