Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Οσα έγιναν στη συνάντηση Γιαννακίδη – Βαρτζόπουλου

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜ-Θ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

            ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ


Την ικανοποίησή του από την πολύ καλή προετοιμασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για τα έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ μετέφερε ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Βαρτζόπουλος στη συνάντηση εργασίας που είχε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση που κρίθηκε εποικοδομητική και από τις δύο πλευρές συμμετείχαν στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής ΑΜ-Θ καθώς συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την πορεία έργων του ΕΣΠΑ και υπήρξαν δεσμεύσεις για σημαντικές χρηματοδοτήσεις στους τομείς Υγείας και Πρόνοιας.

Διαπιστώθηκε η πολύ καλή πορεία των έργων του τομέα Υγείας σε επίπεδο Περιφέρειας ΑΜ-Θ και υπήρξε η δέσμευση από την πλευρά του κ. Βαρτζόπουλου για επιτάχυνση των διαδικασιών στις αδειοδοτήσεις που παρουσιάζουν καθυστερήσεις, όπως και ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν εντάξεις νέων έργων μέχρι την εκπνοή του 2011.

Ο κ. Γιαννακίδης χαρακτήρισε ουσιαστική την παρουσία του Υφυπουργού Υγείας στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και σημείωσε ότι συμφωνήθηκε να δοθεί έμφαση σε έργα που αφορούν σε μηχανολογικό ,ιατρικό εξοπλισμό και κτιριακές υποδομές στον τομέα της υγείας και κοινωνικής πρόνοιας σε ολόκληρη την ΑΜΘ.

.