Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Δεν έχει αγώνα, οπότε έκοψε την βασιλόπιτα ο Πανθρακικός

Η ομάδα της Κομοτηνής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με την καθημερινότητά της να περνάνε ένα ευχάριστο τρίωρο
    ΠΟΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ;

Ο Πανθρακικός , όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του . Η ομάδα της Κομοτηνής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο bar Avant Garde που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με την καθημερινότητα του Πανθρακικού να περνάνε ένα ευχάριστο τρίωρο.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, κ. Τάσος Καραολάνης, έκοψε την πίτα ενώ στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε σε όλους υγεία και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειες τους και την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα της Football League.

Πέρα από τον κ. Καραολάνη, στην κοπή της βασιλόπιτας παραβρέθηκε ο κ. Θόδωρος Σαββάκης, ο κ. Δημήτριος Τζελέπης (Πρόεδρος Δ.Σ.), κ. Δημήτριος Βληγορούδης (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), κ. Χάρης Μπανιώτης (Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος), σύσσωμο το Διοικητικό προσωπικό καθώς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Λίγο πριν της 21:00, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο να είναι ο τυχερός από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και τον φροντιστή της ομάδας, Ηλία Λέου, από την πλευρά των υπαλλήλων. Οι τυχεροί παρέλαβαν δώρα από τους χορηγούς της ομάδας και όχι κάποιο χρηματικό ποσό.

Την προετοιμασία και παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν οι Γρηγόρης Τζενετίδης και Ειρήνη Περιστέρη.

Για την ιστορία, ο Δημήτρης Κουτσόπουλος από τους ποδοσφαιριστές και ο Ηλίας Λέου από το προσωπικό οι τυχεροί της βραδιάς.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/