Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Κατάντια για τα Miss Thraki 2012: τους την κοπάνησε μία φιναλίστ και δεν έχουν να την αντικαταστήσουν!!!

Προχωρούν λέει σε νέο κάστινγκ επειγόντως μπας και βρουν μια ακόμα κοπέλα να προστεθεί και να συμπληρωθεί η δεκατετράδα, δυο εβδομάδες πριν την βραδιά του τελικού...
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Όπως διαβάζουμε στο ethraki.com που έχει αναλάβει εργολαβία τον διαγωνισμό Miss Thraki, η finalist Ειρήνη Παπαδοπούλου για προσωπικούς λόγους που την αναγκάζουν να μην μπορεί να παρευρεθεί στον μεγάλο τελικό της 18ης Ιουνίου, αποφάσισε να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής.

Όπως επίσης διαβάζουμε (και  διατηρούμε επίτηδες και την λάθος ορθογραφία), "η αναπληρωματική που εξελέγει απο την κριτική επιτροπή Ιωάννα Μπαλτά, δεν θέλει να συμμετέχει,οπότε μετά απο επικοινωνία με τον κύριο Γ.Κουτούλια, αποφασίσαμε την Τρίτη 5 Ιουνίου να δεχτούμε στην Δέλτα τηλεόραση στις 16.30, όποια κοπέλα θέλει, να πάρει μέρος σε ένα μίνι casting, από το οποίο θα βγει η 14 φιναλίστ. Απαιτούμενα προσόντα: ύψος από 1,65 και πάνω και δέσμευση ότι θα μπορεί να παραστεί στις εκδηλώσεις που έχουν ήδη κλείσει για 15-18 Ιουνίου".


Μιλάμε για την απίστευτη ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. Αφού έγινε κάστινγκ, γιατί δεν βγάλαν μια δεύτερη αναπληρωματική. Μια τρίτη; Μια τέταρτη; Μια πέμπτη; Τόσο... "μπάζα" ήταν όλες οι άλλες κοπέλες και ξανακάνουν διαλογή από την αρχή ή μήπως... ΔΕΝ υπήρχαν άλλες κοπέλες, όπως λένε οι κακές γλώσσες; Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Και το λέμε με όλη την ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ  (μην αρχίσουν πάλι να μας απειλούν με μηνύσεις). Γιατί όπως ξέρετε όλοι οι αναγνώστες, από την πρώτη στιγμή αυτό το site στήριξε τον διαγωνισμό και θα συνεχίσει να το κάνει, έστω και αν οι διοργανωτές δεν μας έχουν παράσχει την παραμικρή στήριξη ή πληροφόρηση παρά τις εκκλήσεις μας.

Για να αποδείξουμε του λόγου το αληθές, μεταφέρουμε και εμείς το τηλέφωνο πληροφοριών για όσες φιλόδοξες υποψήφιες Miss Thraki είχαν ξεχάσει να το δηλώσουν όλους τους προηγούμενους μήνες και θελήσουν να το αποφασίσουν τώρα: 6932338330.


Εμείς πάντως στην θέση σας θα κάναμε τον διαγωνισμό με 13 φιναλίστ - δεν θα συμβεί και τίποτα αν λείψει μία.

Αλλά αφού κάνετε που κάνετε νέο κάστινγκ, φροντίστε επιτέλους να βάλετε και καμιά μουσουλμάνα. Δεν μπορεί να μιλάτε για Miss Thraki και ο μισός πληθυσμός της Ροδόπης και της Ξάνθης να απουσιάζει και μάλιστα μια χρονιά αφότου η Εμινέ Γεσήρ αναδείχθηκε Playgirl σε πανελλαδικό διαγωνισμό. Ούτε είναι φυσιολογικό τόσο μεγάλη συμμετοχή του ανατολικού μπλοκ στην τελική 14άδα (ή 13άδα ή ό,τι καταντήσει να είναι).

Εντελώς καλοπροαίρετα, ΤΗΡΑΚΙLIVE