Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Στυλιανίδης και Γιαννακίδης έδωσαν 140.000 ευρώ από τα λεφτά μας για να βλέπουν στην Κομοτηνή όπερα από... τηλεοράσεως

Βγαίνουν και πανηγυρίζουν μάλιστα που κατάφεραν να δώσουν επιχορήγηση τόσων πολλών χρημάτων στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, που μπορεί ννα είναι στολίδι αλλά μάλλον σε τέτοιες εποχές αποτελεί και πολυτέλεια

      ΑΡΘΡΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ


Σε συνέχεια της παρέμβασης που έκανε προς το συναρμόδιο Υπουργείο ο Υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης για τη στήριξη και αναβάθμιση του Συνεδριακού και Μουσικού Μεγάρου Κομοτηνής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Κωνσταντίνος Τζαβάρας ενέκρινε σχέδιο προγραμματικής συμφωνίας με βάση το οποίο, χρηματοδοτείται για το επόμενο έτος με το ποσό των 100.000 ευρώ.


Όπως διαβάζουμε όμως στην Piazza, στη χρηματοδότηση μετέχει και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με το ποσό των 40.000, ευρώ ενώ 10.000 ευρώ θα συνεισφέρει η Αναπτυξιακή Ροδόπης. 

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής, όπως τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, είναι η Κομοτηνή να καταστεί περιφερειακό πολιτιστικό κέντρο προσελκύοντας επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό. Η προσδοκώμενη πολιτιστική κινητικότητα θα αναδείξει την περιοχή σε πνευματικό φάρο δημιουργίας και θα τονώσει την τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

Μακάρι να το δούμε αυτό. Γιατί πολύ φοβόμαστε ότι απλά αυτά τα χρήματα θα πάνε στις τσέπες κάποιων και ουδόλως θα επιστρέψουν στους Κομοτηναίους, οι οποίοι χρειάζονταν όλη την περσινή χρονιά να πληρώνουν (και μάλιστα αδρά) για να δουν όπερα από την... τηλεόραση - αφού έτσι γίνονταν οι μεταδόσεις από τη Νέα Υόρκη.

THRAKILIVE