Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Έβρος πληγώνει ακόμα τον Γιάννη Μανώλη, που δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το... κόμμα του ο Γιάννης Μανώλης

Ο πρώην βουλευτής και πρώην συνδικαλιστής τα έχωσε στην παράταξή του, αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι τα προβλήματά του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχουν σχέση με την Θράκη

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




"Δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε από εμάς ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ.Το ΚΚΕ αφήστε το- είναι άλλη ιστορία- αλλά από εμάς δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος" δήλωσε το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης αναφορικά με τη στάση της αντιπολίτευσης.

Βέβαια, οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτή η έλλειψη ικανοποίησης πηγάζει πρωτίστως από το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος δεν κράτησε την έδρα του Έβρου, αφήνοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ορκιστεί βουλευτής, αλλά αντίθετα εκείνη της Β' Αθήνας, στερώντας έτσι την έδρα από τον Μανώλη.

Mιλώντας στον Real Fm ο Μανώλης τόνισε: "Αν περάσουν τα μέτρα και ξυπνήσουμε, δεν κάνει τίποτα. Aν περάσουν τα μέτρα, το πουλάκι πέταξε. Eνώ δήλωσε βέβαιος ότι τα μέτρα δεν θα αποδώσουν ποτέ. "Το ξέρουν και οι ίδιοι αλλά δεν τους ενδιαφέρει", επισήμανε.

Σε ότι αφορά την κόντρα του με τον Μανώλη Καψή επανέλαβε ότι δεν παίρνει από δική του επιλογή την συνδικαλιστική σύνταξη.

"Είναι άδικο να υπάρχουν παπαγαλάκια."Αν έπαιρνα θα με είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια εδώ και καιρό", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε : "Ο Καψής το ήξερε και μπορούσε να με ρωτήσει πριν με κατηγορήσει. Ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα μου. Και λίγα του είπα"