Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια είχαμε το... «El Thrakico»

Η αναμέτρηση της Ξάνθης 
με τον Πανθρακικό αναμένεται 
πώς και πώς από τους Θρακιώτες 
φιλάθλους και εμείς σας 
θυμίζουμε τι συνέβη ακριβώς 
τρία χρόνια πριν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Το... El Thrakico αποτελεί πλέον ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων ετών.Η αρχή έγινε τη σεζόν 2008-09 όταν η Ξάνθη επιβλήθηκε με 1-0 του Πανθρακικού και στις 20 Σεπτεμβρίου του 2009 είχαμε στο περίπου μια επανάληψη με το ίδιο σκορ και πάνω κάτω τα ίδια δεδομένα. Φέτος, μετά την άνοδο του Πανθρακικού, θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε τον αγώνα που συγκλονίζει όλους τους φιλάθλους της Θράκης.

Όπως μας θυμίζει η mikrikerkida, η ομάδα της Ξάνθης ευτύχησε σαν σήμερα πριν τρία χρόνια να κλειδώσει το τρίποντο με ένα γκολ που προήλθε όταν ο Λουτσιάνο εκτέλεσε καταπληκτικά κόρνερ και ο Στρμπα που είχε προωθηθεί με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 46'.  Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη είχε δοκάρι με τον Παπαδημητρίου,ενώ η απάντηση από την πλευρά του Πανθρακικού ήρθε στο 65' όταν μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή του Γκσπούρνινγκ ο Ντιαλό πήρε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στο δοκάρι του Αυστριακού τερματοφύλακα.

Στα αξιοσημείωτα η αποβολή του Κωστούλα για τράβηγμα στον Καπετάνο,ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πανθρακικός έφτασε μια ανάσα από το 1-1, όταν σε σέντρα του Ολίσε ο Καζάκης πήδηξε  ψηλά, όμως είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Μίκα.

Oι συνθέσεις των ομάδων:
Ξάνθη (Γκουτσίδης): Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Παπαδημητρίου, Βάλλας, Κωστούλας, Κιντάνα, Κιουκέλκα, Στρμπα, Πόι (Τζιωρτζόπουλος 90'), Λουτσιάνο (Φλίσκας 81'), Βακουφτσής (Σουάνης 72').
Πανθρακικός (Καρτιέ): Ρόκα, Κλεμάν, Τζόκιτς, Μπαχαρίδης, Αργυρίου, Ολίσε, Οράκ (Μπουβάλ 57'), Άλβες (Μίτου 57'), Ρομπέρ (Καπετάνος 70'), Καζάκης, Ντιαλό.