Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ατομικό για τρεις στην Ξάνθη

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα προπόνηση στην ομάδα της Skoda, αλλά τρεις παίκτες είχαν προβλήματα και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα

          ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ





Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανήκει στο παρελθόν για την SkodaΞάνθη. Οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούν την συνέχεια του πρωταθλήματος και θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα της για να επιστρέψει η ξανθιώτικη ΠΑΕ στον δρόμο των επιτυχιών, έστω και αν το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας οι  Μαρσελίνιο, Μπέρτος και Βάλλας ακολούθησαν ατομικά προγράμματα λόγω ενοχλήσεων. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο που αναλώθηκε σε ασκήσεις αποκατάστασης, αποτελούνταν απ’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενώ το δεύτερο, που περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και τελειώματα φάσεων, απαρτίζονταν από το υπόλοιπο ρόστερ της Skoda Ξάνθη.