Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Να κλείσει θετικά κόντρα στον Αρη η Ξάνθη

Η ομάδα της Θράκης ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο αλλά και τις υποχρεώσεις για το 2010 αγωνιζόμενη στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ευρωπαίο Αρη

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Το πρωτάθλημα της Superleague βρίσκεται μόλις μια στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μισού και για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, η Skoda Ξάνθη δοκιμάζεται στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Ευρωπαίο Άρη(19/12 ώρα 15:00ΝΟVΑ). Η ξανθιώτικη ομάδα που θα έχει πιθανότατα για τελευταία φορά στον πάγκο της τον αήττητο έως τώρα Νίκο Παπαδόπουλο(3 νίκες 2 ισοπαλίες), φιλοδοξεί να προσγειώσει τους κιτρινόμαυρους και να αποχαιρετήσει το 2010 με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Στα θετικά λίγο πριν την αναμέτρηση είναι η επιστροφή του Γκλεΐσον Σάντος, που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και αναμένεται να δώσει ακόμα μια λύση στα μετόπισθεν. Από την άλλη ανέτοιμοι είναι και θα απουσιάσουν από τον αγώνα οι Μπεκαμένγκα, Στιούαρτ, Μπούγκα και Σταθάκης που είναι τραυματίες, ενώ ο Βρονταράς δεν επιλέχθηκε από τον προπονητή του. ακόμα μια σημαντική απώλεια θα είναι ο Ντιέγκο Κιντάνα που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών.

Η αποστολή της Skoda Ξάνθη που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους: Γκσπούρνιγκ, Βάλλα, Λυμπερόπουλο, Κωστούλα, Έλιγκτον, Τζάγκι, Κομεσίδη, Μπέρτο, Μαρσελίνιο, Κατόνγκο, Μπόατενγκ, Σάντος, Βασιλακάκης, Αλτιπαρμακόφσκι, Αντεφέμι, Φλίσκα, Μάνταλο, Σουάνη, Πόι και Τσουμάνη.

Για την προϊστορία, η Skoda Ξάνθη δεν έχει να θυμάται και τα καλύτερα από την αναμέτρηση αυτή. Στα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν συναντάει κανείς κάποιο ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Άρη να φεύγει νικητής στις τρεις από αυτές, με τελευταία την περσινή χρονιά όπου νίκησε 1-0 με γκολ του Αμπρέου στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ η Ξάνθη έχει να θυμάται ένα τρίποντο, αυτό της σεζόν 2008-09 με το γκολ του Αγκάλι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Βοσκάκης (Ρεθύμνου), με βοηθούς τους κ. Καρατζίκα (Αθηνών) και κα. Κουρομπύλια (Καρδίτσας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Τοπούζης (Θράκης).


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/