Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Στα παλιά του λημέρια πήγε σήμερα ο Γιώργος Πεταλωτής

Επισκέφθηκε το παλιό Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής και υποσχέθηκε την διατήρηση και ανάδειξη του μνημείου

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΕ;


Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011, επισκέφθηκε το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής μαζί με τον προϊστάμενο Βορείου Ελλάδος της Θέμιδος Κατασκευαστική, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με σκοπό την επιτάχυνση της αποκατάστασής του. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε την πολιτική βούληση που υπάρχει καθώς και τις δεδομένες δυνατότητες χρηματοδότησης για την διατήρηση και ανάδειξη του ιστορικού αυτού μνημείου.


Ακολούθως ο κ. Πεταλωτής επισκέφθηκε μαζί με το Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη τη νέα περιφερειακή Στρατολογική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας της, για να συγχαρεί το προσωπικό της για την ταχεία και άρτια εγκατάσταση της νέας αυτής στρατιωτικής δομής που θα εξυπηρετεί πλέον σε περιφερειακό επίπεδο, ακόμη πιο οργανωμένα τους πολίτες.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Κομοτηνής όπου η Διευθύντριά του και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, με την ευκαιρία της παρουσίασης του έργου και των πρωτοβουλιών του Ινστιτούτου, εστιάζοντας στις δυνατότητες κατάρτισης φυλακισμένων, τον ενημέρωσαν για το τρέχον επίπεδο ανταπόκρισης της Ροδόπης στα θέματα εκπαίδευσης και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς στον τομέα αυτό.

.