Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Σύσκεψη με όλα τα Εργατικά Κέντρα σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Θα υπάρξει ανάλυση του θέματος της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης από τον επιστημονικό υπεύθυνο του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Σάββα Ρομπόλη με συμμετοχή Εργατικών Κέντρων από όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη

         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Σύσκεψη για την Ειδική Οικονομική Ζώνη, με προσκεκλημένο ομιλητή τον διευθυντή Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Σάββα Ρομπόλη και την συμμετοχή όλων των προέδρων των Εργατικών Κέντρων Αν. Μακεδονίας και Θράκης, συγκαλεί την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη το Εργατικό Κέντρο Έβρου.

«Καλούμε τον κ. Ρομπόλη για να εμπλουτίσει τις γνώσεις μας. Πρέπει να έχουμε τεκμηριωμένη άποψη γιατί φοβόμαστε ότι ανοίγουμε την κερκόπορτα για την οδηγία Μπόλκεστάιν, δηλαδή να καταστρατηγούνται ακόμη και αυτές οι λίγες νομοθετικές... ρυθμίσεις που προστατεύουν τον εργαζόμενο», ανέφερε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου, Απόστολος Γκιγκούδης.

Ο κ. Γκιγκούδης υπογράμμισε επίσης ότι, «τα Εργατικά Κέντρα Αν. Μακεδονίας - Θράκης κατά πλειοψηφία είναι αντίθετα στην δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, γιατί δεν υπάρχει πλαίσιο».

.