Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Πουρνό πουρνό ψήφισε ο Καμμένος στην Αλεξανδρούπολη

Ήδη έχει αναχωρήσει για την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει από εκεί τα αποτελέσματα της κρίσιμης ψηφοφορίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Στο 1ο εκλογικό τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, στο ιστορικό κτίριο της Ζαρίφειου Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο αρχηγός των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνος Καμμένος.


Ο κ. Καμμένος βρισκόταν στη Θράκη από το Σάββατο και διέμεινε στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ. Την φορά αυτή προτίμησε να αποφύγει την προηγούμενη περιπέτεια της Σαμοθράκης και ψήφισε στην Αλεξανδρούπολη στις 8:15 το πρωί. Αμέσως μετά αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου θα περιμένει τα αποτελέσματα της κρίσιμης ψηφοφορίας.

Στην δήλωση που έκανε αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, είπε ότι "σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είμαστε η ελπίδα για την Ευρώπη, απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων. Είμαστε η ελπίδα για να αποδείξουμε ότι οι αρχές και οι αξίες είναι πολύ πιο δυνατές από τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους." ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μεγάλη νίκη-πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, λέγοντας με νόημα ότι "εχθές η Εθνική μας ομάδα απέδειξε ότι για να μείνεις στο ευρώ, αυτό που χρειάζεται είναι αυτοπεποίθηση, ενότητα, αποφασιστικότητα και αγώνας. Όχι φόβος και ηττοπάθεια"!