Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ήττα (1-0) από ΑΕ Πάφου ο Πανθρακικός

Η ομάδα της Κομοτηνής έχασε και στο πρώτο φιλικό που έδωσε μετά την επιστροφή του από τα Τρία Πέντε Πηγάδια στην Θράκη


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (24/07) ο Πανθρακικός αντιμετωπίζοντας την Κυπριακή ΑΕ Πάφου στην Ξάνθη. Οι Κύπριοι ήταν αυτοί που γεύτηκαν την χαρά της νίκης ,με τέρμα που πέτυχε στο 52ο λεπτό της συνάντησης ο Κακογιάννης.


Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη μετά από τη φιλική συνάντηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη εβδομάδα στα Τρία Πέντε Πηγάδια έδωσε ακόμη ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Κυπριακή ΑΕ Πάφου. Όπως τότες, έτσι και σε αυτό ο Σάββας Παντελίδης είχε να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν καθώς έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες μέρες.

Η τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ενώ την αποστολή της ομάδας ακολούθησε και ο Μουστάκας από την ομάδα Νέων. Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Κοντογουλίδης, Στάθης, Μιχαλόπουλος, Λαδάκης και Κυβελίδης.

Αντίθετα το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα του Πανθρακικού πραγματοποίησαν οι Λουσέρο, Μελίσσης και Καθάριος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Καθάριος, Μουνάφο, Λουσέρο, Μίνγκας, Μπαικαρά, Γωνιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κουτσόπουλος, Βοσνακίδης, Μελίσσης, Κωνσταντινίδης (δοκιμή), Μοσχάκης και Μουστάκας.

ΑΕ Πάφος: Σέμποκ, Φιλίππου, Φυλακτού, Γαρμπόζης, Κοιλιάρας, Πετκάκης, Ιωάννου, Μελισσάς, Ντα Σίλβα, Ρεμπέλο. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ασπρογένους, Ευθυμίου, Δημοσθένους, Δημητρίου, Σάββα, Κακογιάννης, Γκρούσιτς, Λουκά, Βάργκας και Καραμαλίκης.

.