Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο Αντίλοβιτς «εκλεκτός» του Πανθρακικού για τον άσο

Θεαματική ανατροπή δεδομένων μέσα στη νύχτα για την θέση του τερματοφύλακα στην ομάδα της Κομοτηνής


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Θεαματική ανατροπή δεδομένων στον Πανθρακικό για την ενίσχυση στον «άσο», με τον Βόσνιο τερματοφύλακα Αντι Αντίλοβιτς να αποτελεί τον «εκλεκτό» του Σάββα Παντελίδη.

Μπορεί η ακριτική ομάδα να ΄χε «ψημένη» την μεταγραφή του Σέρβου τερματοφύλακα Τζόρτζε Πάντιτς, ωστόσο στην πορεία έκανε… στροφή και κατέληξε στον περυσινό συμπαίκτη του τελευταίου στην FK Σαράγεβο, Αντί Αντίλοβιτς. Οι 28 συμμετοχές του Αντίλοβιτς έναντι των μόλις έξι του Πάντιτς την περασμένη σεζόν(2011-12) έπαιξαν ρόλο στην αλλαγή πλεύσης και έγειραν στο φινάλε την… πλάστιγγα υπέρ του πρώτου.

Ο 29χρονος (γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1983) τερματοφύλακας, θα αγωνιστεί την Πέμπτη (26/7) για τελευταία φορά με την FK Σαράγεβο κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League και εν συνεχεία, θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Κομοτηνή.

Οι Θρακιώτες εκμεταλλεύτηκαν έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιό του και κατάφεραν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με την ομάδα της Βοσνίας.

Ο Αντίλοβιτς (ύψος 1.89μ.) είχε την περασμένη σεζόν 28 συμμετοχές με την FK Σαράγεβο, αποτελώντας τον βασικό πορτιέρο του συλλόγου. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην χώρα του με τα γάντια της Σέλικ, της Ζελέζνιτσαρ, της Τράβνικ, της Σλόμποντα, της Ολιμπίκ Σαράγεβο και εκτός συνόρων της κροάτικης Χρβάτσκι Ντραγκόβολγιακ και της σλοβένικης Ιντερμπλοκ Λουμπλιάνας.




Πηγή:  http://www.onsports.gr/