Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η κοπέλα που έκαψαν ζωντανή τα καθάρματα στην Ξάνθη

Κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης, επέστρεφε από την νυχτερινή της διασκέδαση
Η αστυνομία εκτιμά ότι δεν ήταν μόνο ένας ο δράστης που επιχείρησε να την βιάσει και την έκαψε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 
Η ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ...




Θύμα άγριας εγκληματικής ενέργειας έπεσε νεαρή Ξανθιώτισσα έξω από το σπίτι της στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή γωνία στις 4.30 τα χαράματα της Πέμπτης επιστρέφοντας από διασκέδαση μαζί με φίλη της. .

Πρόκειται για την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου του Θεολόγου, κόρη του γνωστού εμπόρου ξηρών καρπών που μένει και εργάζεται σε γραφείο τοπογράφου μηχανικού στη Θεσσαλονίκη και ήρθε να κάνει Χριστούγεννα και γιορτές στην Ξάνθη με τους γονείς και τους φίλους της.

Η 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου του Θεολόγου. επέστρεφε στο πατρικό σπίτι της μαζί με φίλη της που λίγο πριν την είχε αφήσει για να πάει στο δικό της σπίτι, αφού έμενε λίγο παρακάτω. Το θύμα, πριν προλάβει να βάλει τα κλειδιά στη εξώπορτα του σπιτιού της, δέχτηκε την επίθεση των δραστών που της επετέθησαν, την χτύπησαν και αφού αποπειράθηκαν να την βιάσουν, την έκαψαν με βενζίνη από μηχανάκια που υπήρχαν στην πυλωτή. Στην συνέχεια εγκατέλειψαν το θύμα και εξαφανίσθηκαν, ενώ την άτυχη κοπέλλα βρήκαν γυμνή γείτονες που άκουσαν τα ουρλιαχτά της μέσα στην νύχτα, είδαν την φωτιά και ειδοποίησαν Πυροσβεστική και αστυνομία, ήταν όμως ήδη πολύ αργά. Η άτυχη Ζωή διεκομίσθει απο το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για νεκροψία και νεκροτομή. Τις έρευνες διαλεύκανσης του εγκλήματος ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών (θεωρεί ότι δύο ήταν τα καθάρματα που επετέθησαν στην κοπέλα), ενώ η είδηση που ήδη έχει διαρρεύσει στη πόλη έχει προκαλέσει σοκ και πανικό παράλληλα με την θλίψη των φίλων και συγγενών της.Οι αρχές εξετάζουν όλα τα κίνητρα των δραστών, ενώ σοκ έχει πάθει και το στενό οικογενειακό της περιβάλλον που δεν μπορεί να δώσει καμιά εξήγηση για το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  γύρω στις 5 τα ξημερώματα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης η οποία κατέφτασε στο σημείο αντικρίζοντας το τραγικό θέαμα στη συμβολή των οδών 40 Εκκλησιών και Κοραή γωνία, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κέντρο της πόλης


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.gr/