Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Στο κόκκινο η αγωνία για την εξαφάνιση γνωστού θρακιώτη επιχειρηματία

Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς ο αγνοούμενος είχε μαζί του ένα σεβαστό χρηματικό ποσό...


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Την ευρύτερη περιοχή των Τοξοτών οργώνουν τις τελευταίες ώρες οι Αστυνομικές Αρχές στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν τα ίχνη του γνωστού επιχειρηματία που εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν και έφυγε με το αυτοκίνητό του και μεγάλη ποσότητα χρημάτων στην κατοχή του.

Το τελευταίο στίγμα που καταγράφηκε στο κινητό τηλέφωνο του γνωστού επιχειρηματία εντοπίστηκε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων από την περιοχή της Γαλάνης με την Αστυνομία να χτενίζει την περιοχή. Παράλληλα οι έρευνες επικεντρώνονται και στα πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή ο γνωστός επιχειρηματίας πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο ανθοπώλης Β.Κ. είχε στην κατοχή του ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, και δεν αποκλείεται να έχει πέσει θύμα ληστείας, χωρίς ωστόσο αυτό να μπορεί να επιβεβαιωθεί λόγω έλλειψης στοιχείων.

Η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία παρακολουθεί με αγωνία τις έρευνες για τον εντοπισμό του ευελπιστώντας πως αυτές θα αποφέρουν άμεσα τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα ριχθεί φως στο μυστήριο της εξαφάνισης του γνωστού ανθοπώλη.