Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Νέες καταγγελίες Κούγια κατά Πανθρακικού

Αφήνει υπόνοιες για συμμετοχή της ομάδας της Κομοτηνής στην "παράγκα"

Παραμένουν αναπάντητες οι δηλώσεις του από την διοίκηση του Πανθρακικού...

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Με την αφορμή της χθεσινής αναμέτρησης Πανθρακικού - Καλλιθέας, δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που θυμήθηκαν ότι ο περσινός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Κύπελλο είναι ένας από τους 27 «ύποπτους» που ερευνώνται από τις εισαγγελικές αρχές για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Τότε είναι αλήθεια ότι είχε προκαλέσει αίσθηση ο αποκλεισμός μιας ομάδας της Σούπερ Λίγκας, όπως ήταν ο Πανθρακικός, από ένα σύλλογο Γ’ Εθνικής, όπως η Καλλιθέα.

Μήνες μετά μάθαμε από την λίστα που αποκάλυψε στη Βουλή ο Θανάσης Πλεύρης του ΛαΟΣ ότι ο αγώνας εκείνος ήταν «ύποπτος», με βάση το σήμα της ΟΥΕΦΑ για τα ποσά που τοποθετήθηκαν επάνω του στο στοίχημα. Βέβαια, κάτι παραπάνω δεν μάθαμε να προέκυψε ποτέ, ωστόσο τώρα που το θέμα βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα μετά τις αποκαλύψεις του ΣΔΟΕ για μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς και ύποπτα εμβάσματα σε διαιτητές και παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, η εισαγγελία φαίνεται να συσχετίζει τα στοιχεία προσπαθώντας να βρει την άκρη του νήματος.


Σε αυτό το πλαίσιο, βγήκε προ δεκαημέρου ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και ξιφούλκησε για μια ακόμα φορά εναντίον του Πανθρακικού με συνέντευξή του στα «Νέα». Διαβάστε τι είπε, μεταξύ άλλων: «Η δεύτερη “παράγκα” ήλεγξε καλά τα αποτελέσματα και ανέβηκαν ομάδες όπως είναι ο Πανθρακικός, ο Αστέρας Τρίπολης, η Βέροια, ο Θρασύβουλος. Από τα τοπικά πρωταθλήματα, στα ψηλά! Με έγγραφό μου την εποχή της προεδρίας Λυκουρέζου, είχα καταγγείλει τον Ντάκο (σ.Φ: διαιτητή του Σ.Δ. Ξάνθης), τον Σταυρίδη, τον Αργυρόπουλο. Τότε ανέβηκε η Βέροια. Στον Πανθρακικό εργάστηκε νεαρός γιος πρώην κορυφαίου παράγοντα της ΕΠΟ. Αμέσως μετά, ο γιος μετακόμισε στον ΠΑΟΚ, όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης. Ο Πανθρακικός ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα. Όποιος μελετήσει την ιστορία του Πανθρακικού, της Βέροιας και του Αστέρα Τρίπολης, πολλά θα αντιληφθεί».

Αυτά γράφτηκαν στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας. Και αν παραξενεύει κάτι τη στήλη, είναι ότι δέκα μέρες μετά, τα λεγόμενα Κούγια παραμένουν αναπάντητα...

 
 
Πηγή:  http://www.flitzani.gr/