Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Εντοπίστηκαν ανήλικοι κλέφτες στην Κομοτηνή

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για κλοπή και σε άλλους έξι για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Από τον Αστυνομικό Σταθμό Καλλίστης του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κομοτηνής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 17 και 16 ετών, για κλοπή, ενώ σε άλλους έξι, ηλικίας 26, 48, 63, 26, 33 και 39 για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 17χρονος και ο 16χρονος την 26-11-2011 και την 7-12-2011, αφαίρεσαν από αποθήκη στην Αμβροσία Ροδόπης, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία. Στη συνέχεια ένα μέρος των κλοπιμαίων το πούλησαν στους άλλους έξι δράστες και τα υπόλοιπα τα απέκρυψαν σε αγροτική περιοχή της Γαλήνης.

Όλα τα κλοπιμαία ανευρέθησαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι οκτώ δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής.

.