Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Θα γέμιζε την Κομοτηνή με πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας ένας 39χρονος που κατηγορείται για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, 39χρονος, κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.


Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 39χρονος κατέχει και διακινεί παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Ακολούθως, μόλις αντιλήφθηκαν ότι πραγματοποιεί συναλλαγή με υπάλληλο καταστήματος (καφέ – μπαρ), παραδίδοντάς του χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, επενέβησαν και κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι το παραπάνω χαρτονόμισμα ήταν παραχαραγμένο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν άλλα έντεκα (11) χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, επίσης παραχαραγμένα.

Κατασχέθηκαν δώδεκα (12) παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
 
.