Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σοβαρό τροχαιο για τους δύο Αντιπεριφερειάρχες του Έβρου

Είχαν "τύχη βουνό" μέσα στην ατυχία τους η Γωγώ Νικολάου και ο Γιώργος Ούστογλου
ΠΩΣ ΤΡΑΚΑΡΑΝ;
ΠΟΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ
ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

Εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γωγώ Νικολάου, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στις 10.30 το πρωί στην έξοδο της Αλεξανδρούπολης.

Ο Γιώργος Ούστογλου θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού , αντίθετα, πήρε εξιτήριο μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο οδηγός του φορτηγού που "εμβόλισε" το υπηρεσιακό τζιπ των δύο Αντιπεριφερειαρχών.

Το ατύχημα έγινε στην βόρεια έξοδο της Αλεξανδρούπολης, προς την Εγνατία Οδό.Το φορτηγάκι ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου και όταν το τζιπ των Αντιπεριφερειαρχών πλησίασε σε κοντινή απόσταση, έκανε απότομη αναστροφή με κατεύθυνση προς την πόλη. Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο δεν πρόλαβε να σταματήσει και συγκρούσθηκε με το ημιφορτηγό.

Η κ. Νικολάου που ήταν συνοδηγός χτύπησε περισσότερο, ενώ με ασθενοφόρα οι τρεις τραυματίες οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε αξονικές τομογραφίες και στις υπόλοιπες εξετάσεις, για να γίνει η καλύτερη ιατρική γνωμάτευση. Τελικά αποφασίσθηκε ο κ. Ούστογλου να αποχωρήσει και να παραμείνουν στο Νοσοκομείο ,η κ.Νικολάου και ο οδηγός του ημιφορτηγού.

 
Πηγή:  http://www.faros24.gr/