Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σε ινδικά χέρια καταλήγει η ΣΕΚΑΠ

Προτεραιότητα για την εξαγορά της έχει πλέον η ινδική εταιρία Bommidala, αφού με επίσημη ανακοίνωσή της η ΑΤΕ την χαρακτήρισε ως «πρώτο προτιμητέο υποψήφιο»
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Προτεραιότητα για την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ έχει πλέον η ινδική εταιρία Bommidala. Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του XanthiPress.gr που χαρακτήριζε ως επικρατέστερη την προσφορά του ινδικού κολοσσού, η ΑΤΕ Bank προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση της Bommidala ως «Πρώτο Προτιμητέο Υποψήφιο»


«Η ATEBank ανακήρυξε την εταιρεία Bommidala Enterprises Pvt Ltd., στο πλαίσιο της διαδικασίας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την πώληση των μετοχών της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. και ύστερα από την αξιολόγηση των Δεσμευτικών Προσφορών από την Τράπεζα και τον Σύμβουλο.»
Όπως αναφέρει η ανακοινωση της ΑΤΕ, ο "Πρώτος Προτιμητέος Υποψήφιος" θα κληθεί να διεξάγει συμπληρωματικό ειδικό έλεγχο και στην συνέχεια διαπραγματεύσεις με την Τράπεζα. Μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων η ATEbank θα ανακοινώσει τυχόν ολοκλήρωση της συναλλαγής.


Ασφαλιστικά μέτρα από τους εργαζόμενους;

Oι εξελίξεις αυτές γίνονται λίγες μέρες πριν από μια ακόμη κρίσιμη Γ.Σ. της εταιρίας, που έχει αναβληθεί 2 φορές μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονα όμως οι εργζόμενοι, σύμφωνα με μία πληροφορίε καταθέτουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ΑΤΕ, όπως είχαν προαναγγείλει σχετικά, εξαιτίας της στάσης που τηρεί μέχρι σήμερα. Οι εξελίξεις μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται ότι θα είναι σημαντικές.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/