Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη γυναικών από την Αδριανούπολη στον Έβρο

Mετά από πρόσκληση του Ελληνικού Προξενείου της Αδριανούπολης και του Συνδέσμου Βιοτεχνών-Βιομηχάνων Έβρου και με ευκαιρία τη Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας
           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Αντιπροσωπεία επιφανών γυναικών από την Αδριανούπολη, επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, μετά από πρόσκληση του Ελληνικού Προξενείου της Αδριανούπολης και του Συνδέσμου Βιοτεχνών-Βιομηχάνων Έβρου και με ευκαιρία τη Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας. Οι γυναίκες από την Τουρκία επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Έβρου, όπου και τις επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην προσφώνησή της η Βίβιαν Κουρμπανιάν μέλος του Επιμελητηρίου Έβρου τις καλωσόρισε για την παρουσία τους στην Αλεξανδρούπολη και τις προέτρεψε να δουν την αγορά της πόλης και να δοκιμάσουν την εξαιρετική τοπική κουζίνα. Επανέλαβε ότι πρόθεση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι η συνεργασία των δύο περιοχών και τις κάλεσε να συμβάλλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Τέλος απεύθυνε πρόσκληση να ξαναρθούν στην Αλεξανδρούπολη στις 7-14 Ιουλίου όταν θα πραγματοποιηθεί το SHOPPING FESTIVAL.

Τις γυναίκες από την Τουρκία ,συνόδευε η Ελληνίδα Πρόξενος στην Αδριανούπολη Κατερίνα Βαρβαρήγου και η οποία σε δηλώσεις της, τόνισε πως στόχος είναι ,αφ’ ενός η Τουριστική προβολή της περιοχής και αφ’ ετέρου η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών.

Συνοδευόμενες από γυναίκες μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου οι προσκεκλημένες επισκέφθηκαν την αγορά της Αλεξανδρούπολης, ενώ το μεσημέρι γευμάτισαν σε ταβέρνα της πόλης.

.