Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ανέβηκαν τα κατεβασμένα κολονάκια στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, παρασύροντας αυτοκίνητο!!!

Τον ουρανό με τα άστρα είδε ο τραυματιστείς αθηναίος οδηγός, όταν το αυτοκίνητό του ξαφνικά... πήρε ύψος με εκείνον μέσα σε αυτό


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




-Τι... πλατεία Θεέ μου! Αυτά αναφώνησε Αθηναίος οδηγός όταν μπαίνοντας στη κ. πλατεία από την 28ης Οκτωβρίου και περνώντας τα φανάρια, επιχείρησε να παρκάρει για λίγο απέναντι από την Eurobank όπου εκείνη την ώρα τα κολωνάκια ήταν ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ και ξαφνικά....είδε το ΙΧ του να.... «πετάει»!

Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Ο οδηγός (Αθηναίος προφανώς αφού οι πινακίδες του ήταν Αθηναϊκές), έρχονταν από την Κ. Πλατεία (Γρηγόρης) προς την Βασ. Κωνσταντίνου και πήγε να παρκάρει για λίγο στον πεζόδρομο, όταν... ανέβηκαν μόνα τους, τα... κατεβασμένα κολωνάκια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά!!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός πήγε τελικά στο Νοσοκομείο προκειμένου να έχει κι ένα χαρτί για τον τραυματισμό, του, ενώ αναζητούσε δικηγόρο για να στραφεί κατά του Δήμου Ξάνθης αφού «λαχτάρησε» στη κυριολεξία, βλέποντας τον ουρανό με τα άστρα όταν το αυτοκίνητό του ξαφνικά... πήρε ύψος!

Κι ακόμη δεν μπορεί να συνέρθει από τη λαχτάρα του...

(Σ.Σ. Να θυμίσω τις πρόσφατες δηλώσεις του καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής κ.Στεφανή για το έργο ενοποίησης πλατειών που έγινε ΧΩΡΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, «είναι θαύμα πως ακόμη δεν έγινε κάποιο ατύχημα απο την συσσωρευμένη κίνηση στους πέριξ δρόμους! Και να πω στον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για μια ακόμη φορά, να «χαίρεται» το... τερατούργημά του που στοίχισε πάνω από 4 εκατ. Ευρώ!!!).


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/