Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επεσε από το πλοίο και πήγε να πνιγεί φωνάζοντας το όνομα του Ντέμη!!!

Ενας οπαδός της ΑΕΚ, τρελαμένος από την μη αδειοδότηση τη ς ομάδας του και τον αποκλεισμό της από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας φωνάζοντας το όνομα του αλεξανδρουπολίτη
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Δεν έφταναν οι αυτοκτονίες λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, ώρα είναι να δούμε και αντίστοιχες απόπειρες λόγω... αδειοδότησης. Συγκεκριμένα, ένας οπαδός της ΑΕΚ πήγε να πέσει από πλοίο!

Σύμφωνα με το blog, naxos365, ο επιβάτης του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου "Blue Star Naxos", έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα ανοιχτά της Νάξου.

Το περιστατικό συνέβη, όταν το πλοίο, που είχε αναχωρήσει από τη Σαντορίνη με προορισμό τον Πειραιά, πλησίαζε στη Νάξο. Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών ο άνδρας ήταν... ματωμένος, φώναζε συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ και του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ στην αρχή αρνούνταν τη βοήθεια μελών του πληρώματος, πετώντας μακρυά τα σωσίβια.

Ο επιβάτης, ο οποίος περισυνελέγη τελικά από το πλήρωμα του πλοίου με σωστική λέμβο, παραλήφθηκε στη συνέχεια από πλωτό σκάφος του Λιμενικού και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Νάξου. Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιο του, με περίπου μια ώρα καθυστέρηση...

.