Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μάζεψαν τα λεφτά από τις Τράπεζες στην Ορεινή Ξάνθη αλλά τα παίρνουν οι διαρρήκτες.

Πέντε κλοπές μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν στην περιοχή, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, με αποτέλεσμα να επικρατει έντονος προβληματισμός


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Έντονος είναι ο προβληματισμός στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, από τις κλοπές οι οποίες σύμφωνα με τους κατοίκους, έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.


Ειδικά με την έναρξη της καλλιέργειας του καπνού που αναγκάζει αρκετές οικογένειες να απουσιάζουν για ώρες από τα σπίτια, μάλλον έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για διαρρήκτες, η ταυτότητα των οποίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ευκολία.Μεταξύ άλλων κλοπές σημειώθηκαν στις 12 Μαίου στο Προσήλιο με λεία 9.000 ευρώ, όπως αναφέρεται ενώ την Τρίτη στα Κίρρα σημειώθηκε κλοπή με λεία αρκετά χρυσαφικά. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες έδρασαν μέρα μεσημέρι.


Η Δημόσια Τηλεόραση, εξάλλου μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής ότι υπήρξαν 5 κλοπές μέσα σε λίγες στην ορεινή, είδηση που δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία στην Ξάνθη.


Toυς τρομκράτησαν τα Κανάλια

Μάλιστα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι σε κάποιες περιπτώσεις, ελάχιστες ακόμη, κάποιοι είχαν την ατυχία να έχουν κρύψει στο σπίτι αρκετά σημαντικά ποσά, τις αποταμιεύσεις που είχαν «σηκώσει» από τις τράπεζες, φοβούμενοι πιθανή χρεωκοπία της χώρας, εξαιτίας της έντονης φημολογίας εν μέσω προεκλογικής περιόδου !
Ο προβληματισμός είναι έντονος αλλά τρόποι αντίδρασης δεν υπάρχουν καθώς η αστυνόμευση έχει εξαντλήσει τα όρια και τις αντοχές της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, λόγω έλλειψης προσωπικού και μέσων.




Πηγη: http://www.xanthipress.gr/