Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκάλυψη: η ρωσική Gazprom έτοιμη να επενδύσει στην Θράκη

Η εταιρεία κολοσσός στον τομέα της ενέργειας, που δραστηριοποιείται σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο αλλά έχει στην κατοχή της και  κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης, εμφανίζεται πρόθυμη να δαπανήσει 18 εκατ. ευρώ για την περιοχή μας
   ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ;


Κοντά σε μία πολύ μεγάλη επιχειρηματική πρόκληση βρίσκεται η Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του http://www.faros24.gr/, η εταιρεία Gazprom ενδιαφέρεται για να αγοράσει το ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ που ανήκει σήμερα στην οικογένεια της Grecotel της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ρωσικός κολοσσός είναι διατιθεμένος να δώσει περισσότερα από 18 εκ. ευρώ για την αγορά του.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε καλό δρόμο , ενώ αν γίνει η αγορά του, τότε η Αλεξανδρούπολη εκτοξεύεται πολύ ψηλά στο επιχειρηματικό τοπίο, αφού η επιλογή της Gazprom να επενδύσει σε αυτήν την περιοχή, σημαίνει πολλά.

Αν μάλιστα δωθεί το λιμάνι σε Ρωσικό όμιλο τότε η πρωτεύουσα του Έβρου θα γίνει πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.